تاتو یکی از کارهایی می باشد که امروزه بسیاری از افراد آن را بر روی قسمت های مختلف بدن خود انجام می دهند این عمل در بین جوانان و نوجوانان محبوبیت بسیار بالایی دارد تاتو قدمتی بسیار طولانی دارد در واقع می توان گفت که این عمل قدمتی 4000 ساله دارد البته در گذشته افراد خاصی به منظورهای مختلفی این کار را انجام می دادند ولی امروزه بیشترین هدف از انجام این کار زیبایی و جذابیت بیشتر می باشد ما در این مقاله قصد داریم عبارت ” تاتو چیست؟ ” را مورد بررسی قرار دهیم هر چند تقریبا 90 درصد افراد با تاتو و تعریف آن آشنا می باشند ولی ما در این بخش قصد داریم این عنوان را کامل تر مورد بررسی قرار دهیم.
تاتو چیست؟
واژه خالکوبی و کبود زنی در زبان فارسی به ایجاد نقوش و خط و خال هایی با استفاده از ابزار ، میخ یا سوزن، و وارد کردن جوهر به زیر پوست گفته میشود. واژه مترادف خالکوبی در انگلیسی tattoo (تتو / تاتو) که بر گرفته از کلمه تاهیتی یکی از کشور های جزایر پلینزی و بدلیل خالکوبی بومیان این جزایر است.
تاتو چیست؟ هنر تاتو از زمان های دور در ملیت ها، اقوام و کشورهای مختلف در مورد عقاید، مذهب ها و یا گروه های خاصی رایج بوده و قدمت خالکوبی روی بدن انسان ها به دوران نوسنگی یا عصر حجر متاخر برمیگرده. البته این قدمت فقط طبق شواهد و ابزار های موجود بدست آمده و قدیمی ترین پوست مومیایی دارای خالکوبی متعلق به اوتسی مرد یخی از دوران ۳۱۰۰ تا ۳۳۷۰ سال پیش از میلاد مسیح بازمیگردد که ۶۱ خالکوبی بر روی بدن او با خاکستر تاتو شده. دیگر مومیایی های دارای خالکوبی از حداقل ۴۹ سایت باستان شناسی متعلق به مکان های گرینلند، آلاسکا، سیبری، مغولستان، غربی چین، مصر، سودان، فیلیپین و روسیه کشف شده است.
درد و سوزش تاتو چیست؟
موردی که قبل از تاتو زدن باید به آن دقت داشته باشید و حتما تا به حالا به آن فکر کرده اید، درد تاتو است. همان طور که به نظر شما هم رسیده، وارد کردن سوزن به پوست دردناک است اما باید بدانید که این درد قابل تحمل می باشد. با این وجود درد تتو در نقاط مختلف بدن بدلیل تراکم اعصاب با هم متفاوت است ، نکته دیگری که وجود دارد این است که سوزش و درد خالکوبی در افراد مختلف یکسان نیست. به همین دلیل است که شاید دوستتان بگوید تاتو درد بسیاری دارد اما شما هنگام تتو زدن متوجه شوید که این درد بسیار کم است.
برای خرید دستگاه تاتو می توانید به مجموعه میکرو تهران مراجعه کنید.
شیوه خالکوبی :
شیوه خالکوبی، با اندک تفاوت در همه جای ایران یکسان بودهاست. ابتدا نقش را با سوزنی بر پوست حک میکردند تا اندکی خون بیاید. سپس ماده رنگی را بر این زخم قرار میدادهاند تا به تدریج جذب پوست شود. ماده رنگی میتوانسته شامل نیل، سرمه، دوده، چراغ، آب تره یا هر رنگ طبیعی ماندگار دیگر به صورت مایع یا جامد باشد که به آن خالکوبی گوشتی میگویند و به خاطر دلایلی از جمله خون آمدن و خطرات بهداشتی آن، این کار حرام اعلام شده!اما در روشهای جدید ازسوزنهای معروف به سوزن سرطلایی استفاده میشود، در ابتدا طرح خالکوبی را با خودکار بر روی بدن میکشند، سپس سوزن سرطلایی را درون جوهر (جوهر خودنویس ropid)میزنند و به آرامی به زیر پوست بدن وارد میکنند! که نه موجب درد شده و نه موجب خون ریزی!
پیشنهاد مقاله: دستگاه موزاییک بیوتاچ چیست؟